Jeg skulle nok fått til damping av pinnekjøtt på et vis, men litt usikker på hvor bra det blir.
Bør normalt dampes rundt 3 timer, og så en kjapp runde i stekeovnen for å få litt skorpe.
Jeg har allerede sjekket at fruen har frihelg så det er en viss sjanse for at det kan gå i år.
La oss si det sånn: enten blir det pinnekjøtt i en eller annen form, eller så blir det noe annet tradisjonelt fra Nordvestlandet jeg bidrar med.
Det vurderes deltagelse også i år. Dessverre er reisetiden uforandret fra i fjor.
Så jeg er helt avhengig av at det klaffer med alt annet som skjer i desember.
Det inkluderer også i år et jobb-bytte i november, så det skal bli spennende å se om jeg får det til på et vis.
Då har vi börjat reka inför årets julbord.
Idag kollade vi upp tillgängligheten på 2022:års plats och det såg bra ut.
Vi skall kolla några till och är det någon som har förslag så hör av er.