En klassiker, kolbulle, kanske inte behöver nån beskrivning men här är den.Trots sin lätthet att tillaga brukar den göra succé hos dom flesta, utan att kunna göra en bra kolbulle är
Spagetti ca 4 port (mellan tumme och pekfinger tummen in ca 1 cm på pekfingret) Köttfärs ca 800g Salt och Vitpeppar 1 Stor Gul Lök Tomatpuré ca 3-4 matskedar Riven
4 st Fläskkotletter (oftast så får man steka i omgångar förstora! men de brukar få plats sen i grädden) 5 dl Grädde + eventuellt lite mjölk för spädning. (2st fläskkotletter
En kort liten film från körning i Värmland med goda vänner.
Thorstein hos Overlanding.nu har klippt ihop en trevlig liten reklamfilm för Overlanding.nu.
Vi anlände Östmark utan större strapatser och ca samtidigt anlände Munken. Vi gjorde en kort avstickare till en ved-pushare jag hade snokat rätt på för att bunkra lite extra ved,
Det dyker upp frågor från olika håll om flakkåpan som jag har på Hiluxen så jag tänkte att det vore bra med en artikel om den. Jag har haft den i 3
[dropcap]B[/dropcap]osses Bodega säger ni. Japp, så heter denna numera » världskända » grillstugan mitt i skogen som flera av Overlanding.nus medlemmar har besökt, både sommar och vinter. Bosse, herremannen som